Köp hem den mjuka men ändå kraftiga Jacquard-mattan

Funderar på att köpa en matta, men ditt hem har redan antikviteter, vintage och traditionella skönheter som persiska, marockanska, orientaliska mattor?

Varför inte köpa en jacquardvävd matta, den här gången?

Vet inte vad jacquard är?

Låt oss hjälpa dig.

Typiskt används i filtar, täcken, kudde, mattor och tillbehör är jacquard en av de starkaste och fjädrande tyg som visar anmärkningsvärd lyster i dess invecklade mönster och mönster.

Utnyttjade inledningsvis i sin rena form är jacquard nu ofta i kombination med bomull, silke, ull att göra mattor, blusar, klänningar, byxor, kjolar, jackor, tröjor, etc.

För att fastställa äktheten av jacquard material, vända duken, och du hittar ett original jacquard tyg från flyter på rygg. Flyter är tråden som används för jacquardvävning för att producera mönstret. Jacquard kan vävas och sticka.

Varför ska du köpa en jacquard matta för ditt hem?

Jacquard tyg är

  • Hållbar och stabil:

Mattor framställda av detta tyg har styrkan att lida medelhög till hög gångtrafik utan att visa några tecken på slitage eller skador. Jacquard mattor, när underhålls på rätt sätt kan ha en lång livslängd.

  • Elastisk:

Jacquard tyg är i sig stark och motståndskraftig, vilket innebär att oavsett sträckningen komprimera, jacquard mattor kan komma tillbaka till sin ursprungliga form.

  • Resistent mot slitage och skrynklighet:

Eftersom Jacquard är naturligtvis rynkig och slitstark, behöver du inte oroa dig för mattan blir skrynkliga. Det är lätt, mjuk och andas.

  • Behaglig att röra vid:

Inte bara jacquard ser plysch, men är också mjuka att beröra. Därför mattor tillverkade av jacquard kan vara ett bra val som en barnmatta. Om du vill köpa barnmatta i jacquard, kan du köpa det från trovärdiga online säljare.

  • Vacker estetik:

Överallt där du placerar dem, kan du vara säker på att en jacquard matta kommer att ge hela området en palats persona. Oavsett var du bestämmer dig uttryckte det, kommer du inte att shoppa i rummet med någon annan dyra objekt.

Hur du tar hand om en matta gjord av Jacquard?

  • Jacquard är en väv och matta när tillverkad av jacquard vävning görs vanligtvis i kombination med tyg som bomull, silke, etc. Därför rengöringstekniken beror på materialet och hur utsmyckade mattan är.
  • Föredrar att få jacquard matta kemtvättas om det är känsligt eller plysch röra.
  • Du ska aldrig använda klorkalk på jacquard mattor eftersom syran; skadar flottörerna.
  • Vrid aldrig jacquard matta eftersom det kan skada mönstret. Alltid, låt den torka på en galge eller lägga den platt på ett bord, bort från direkt solljus.

Nu när du känner till alla detaljer i jacquard mattor vara smart och köpa det från en butik på nätet i stället för att vandra från gator till affärer, letar efter en hög kvalitet kvalitet till lägsta möjliga pris. Du kommer att kunna köpa barnmatta, Jacquard eller beroende på vilket du föredrar i högsta kvalitet och ett rimligt pris.