BOUCHEROUITE karpetten: kleurrijke Marokkaanse geschenk aan de wereld

De Marokkaanse dekens zijn beroemd wereldwijd voor hun kwaliteit en hun artistieke ontwerpen. De meesten van hen komen met een lange geschiedenis die over eeuwen uitspreidt. Maar een relatief nieuwere en meer kleurrijke geschenk uit Marokko is de Boucherouite tapijt.

Geleidelijk stijgende tot roem, en welverdiende dus, is deze schoonheid steeds een stijl op zich. Ze zijn gemaakt door de vrouwen van de Marokkaanse stammen, zoals de meeste andere Marokkaanse tapijten.

Hier zijn een paar dingen te weten over deze Marokkaanse schoonheid:

Het is vrij modern

Boucherouite karpetten werden voor het eerst geweven in de 20e eeuw. De schepping werd geboren uit noodzaak en uitvoerbaarheid in plaats van een culturele betekenis. Marokkaanse vrouwen verzamelden gebruikte kladjes van verschillende stoffen en creëerde een functioneel tapijt voor dagelijks gebruik in hun huishouden. Vandaar de naam boucherouite, die letterlijk vertaalt naar “stukjes van oude doek” aka schroot.

Bovendien, de luide kleuren en patronen zijn ook een gevolg van de moderne tribale cultuur, waardoor Boucherouite verschillend van andere Marokkaanse tapijten en tapijten.

Elk stuk is uniek

De authentieke Boucherouite dekens zijn elk verschillend van andere. Hun patronen zijn geweven geïnspireerd door de motieven gebruikt in de tribale leven, hun gelukkige charmes en andere symbolen. Elke kamer heeft een ander patroon. Nochtans, zijn de onauthentiek Boucherouite dekens een verwezenlijking van massaproductie en zo zijn er onbeperkte dekens die het zelfde ontwerpkenmerken.

Ze zijn niet exotisch voor Marokkaanse mensen

Marokkaanse mensen gebruiken Boucherouite als een dagelijks gebruik tapijt. Ze hebben meestal betrekking op hun dure tapijten met boucherouite om hen te beschermen tegen het dragen van beneden. Ze meestal gebruikt in de keuken en voor kinderen om op te spelen. Zelfs dan, elk van hun boucherouite tapijten hebben exotische patronen. Ze worden vaak gebruikt als zadelhoezen ook.

Hoe u hen in uw huis schommelen?

De dekens van Boucherouite zijn uiterst functioneel en aangezien zij voor dagelijks gebruik werden gemaakt, zijn zij ook op zwaar werk berekend. Aldus zijn zij geschikt voor hoge verkeersgebieden zoals woonkamer en hun zachte textuur maakt hen goed voor de ruimte van kinderen eveneens.

Hoewel ze meestal luid gekleurd, u ook een aantal in pasteltinten die ideaal zijn om precies de juiste hoeveelheid kleur pop te brengen in een minimale inrichting. Ze kijken nog mooier op witte vloeren of gepolijste betonnen vloeren.

Vaker wel dan niet, boucherouite tapijten zijn kleine of middelgrote. Aldus kunnen zij ook op uw regelmatige muur aan muur vloerbekleding worden gelaagd om een bepaalde vlek te benadrukken. Koppel ze met een paar complementaire kleuren schilderijen of kussens. Deze authentieke stukken van schoonheid kan ook worden getoond uit als wandkleden.

Boucherouite karpetten zijn een sierlijke mix van functionaliteit en schoonheid. Met hun veelvoudige kleuren, asymmetrische patronen en het sterke weven, worden zij ideaal voor zeer huishouden. U boucherouite dekens online krijgen of uw nabijgelegen huis decor depot contacteren en de plons van geluk en Duizelige Vibes aan uw inrichting geven.